maandag 21 mei 2012

°°°Stempeltjes en nog meer stippen°°°

Een tijdje geleden volgde ik een workshop 'stempels maken' bij Mamasha in het MIAT in Gent. Dankzij haar deskundige uitleg en mijn gepruts, gutste ik een stempel met flamenco -schoentjes. Helemaal in haar lentefeest-thema.


Deze stempel kwam op haar uitnodiging terecht, want een feestje met veeeeel kindjes komt er nog aan.
De rode schoentjes stonden op haar verlanglijstje en werden met veel liefde gegeven door Oma Mia.


En mijnheer konijn is terug van de partij (met dank aan Fotochoc die het postkaartje gemaakt heeft).


Toen neefje Lukas jarig was, kreeg hij van mij ook een stempeltje cadeau.De stempels worden gemaakt met gommetjes van de Hema want die zijn zacht en dat maakt het gutsen gemakkelijker. Het stempelen daarentegen met een zachte gom is minder interessant. De randen worden vaak mee gestempeld zoals je op het zakje en het blokje kan zien.


Daarom was ik op zoek naar een blokje, hout of mdf, iets wat gemakkelijk afgeschuurd kon worden. Je mag zeggen wat je wil, maar de mannen van den Brico zijn top! Zaterdagochtend eens lief gevraagd, en een beetje later keerde ik huiswaarts met een zak vol blokjes.Evi en Leonie, geïnteresseerd in een paar blokjes? Wat zouden we daar in godsnaam nu mee kunnen doen????? (Al kan ik het antwoord al wel raden...)

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het makkelijker / properder werken om met het stempelkussen voorzichtig op de stempel te drukken om die van inkt te voorzien, in plaats van je 'gom' op het stempelkussen te drukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie stempels en mooie blokjes hihi!
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk & veel plezier met de blokskes ;-)
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel fijn!!! Benieuwd wat er met zoveel blokjes gaat gebeuren...

  BeantwoordenVerwijderen