zondag 22 april 2012

***Lampenkapje met vogels***

Toen we bij Studio Stik een workshop gaven en andere ge├»nteresseerden leerden een lampenkapje maken (niet dat ze dit niet alleen zouden kunnen, maar samen is een pak gezelliger), koos ik dit stofje uit. Toeval wil dat vriendin M. net haar (bijna) hele interieur (ik overdrijf) heeft ingericht met deze tinten. Ik was dan ook blij dat dit lampje een leuke bestemming zou krijgen.


Zin om zelf eentje te maken? Binnenkort lanceert Studio Stik twee nieuwe data voor een workshop. Zelf thuis maken? Dat kan ook en misschien is deze uitleg wel handig. 

6 opmerkingen:

 1. hey van waar haal jij je lamp en/of lampenkap? Want die van ikea zijn een beetje schuin (smaller bovenaan en breder onderaan). Daardoor verlies je veel stof en kan je veel stoffen niet gebruiken ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik koop mijn frames apart en plak de stof op aslanfolie. Zo zijn de lampenkapjes recht. Dit kun je o.a. in elke Banier winkel kopen.

   Verwijderen
  2. Leuk! Kun je de frames ook in de Banier kopen?

   Verwijderen
  3. Ook de frames kun je in de Banier kopen. Als je in de regio van Leuven woont, dan kun je ze ook in Hexagoon of in Blue Celeste halen (die van ons komen van daar).

   Verwijderen