zaterdag 30 april 2011

°°°Punabella heeft een website°°°

Vorig jaar op een oudejaarsfeestje stelde schoonbroer Rope me voor om een site te maken waarop ik mijn spulletjes kon tonen. Ik had toen nog geen blogje, Studio Stik bestond toen nog niet, enfin, ik stond aan het begin, zo begin als je maar kan denken.

Het zit namelijk zo, soms vraag een familielid, vriend(in), vriend van vriend, enz... me om iets naais te maken. Het leek ons leuk om een aantal voorbeelden online te zetten. Op het gemakje werkten we (enfin, hij toch) verder, vulden we aan, lieten we weg,...

De Punabella-site is geen webwinkel. Ik heb geen ambities om in bijberoep te gaan (daarvoor is mijn job te tijdrovend en ik doe het nog steeds graag).  En enige bescheidenheid is mij ook niet vreemd. Als je ziet wat naaiend Vlaanderen allemaal creëert, dan ben ik al blij dat ik het mijne kan doen, en graag doe.

Sommigen vragen me dan: en waarom heb je dan een site als je al een blog hebt? 
Welnu, soms maak ik een buggy-bag en ander naais voor vrienden (van vrienden) en familie. Via de site staat het allemaal mooi bijeen en kan men zeggen wat men leuk vindt, wat niet, en dan maak ik het. 

Ik nodig jullie allemaal uit om een kijkje te nemen en opmerkingen te geven. Alle tips zijn welkom!7 opmerkingen:

 1. Het lijkt me inderdaad erg handig om zo je spulletje voor te stellen zonder er direct de 'verplichting' van een webwinkel aan te koppelen, leuk idee! Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! En je hebt toch al een hele collectie bijeen gemaakt. Doe zo verder zou ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En nu nog je kleedjes, mutsen, enzovoort erop plaatsen he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blog en mooie site. Heerlijk als je met je hobby ok nog eens mensen blij kan maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen