maandag 13 december 2010

Geboortedinges ofte sleutelhangers

Zus A. (ja, het blijft voorlopig in de familie) was zwanger en vroeg me haar te helpen met haar geboortegeschenkjes. Ze had al één en ander 'stofs' van mij kunnen testen en vond een 'stofgeschenkje' wel iets voor de nieuwe baby. We dachten na en kwamen terecht bij de appels zoals je hieronder kan zien.Schoonbroer R. heeft mij effe de 'houtmachine' laten hanteren om een appel uit te zagen, maar heeft het uiteindelijk dan toch overgenomen. Ik heb mij noodgedwongen beperkt tot het uittekenen en schilderen ervan. Een mens moet niet alles kunnen hé.En om het concept compleet te maken, zorgden ze voor een hoop appels met naamstickertjes. Ik moet zeggen, ik was trots op mijn zusje, haar vriend en hun ideetjes. En natuurlijk ook op mijn kersverse neefje L. Tis een schatje hé.
De foto was - opnieuw - mooi werk van Fotochoc (valt het op dat ik fan ben?)

3 opmerkingen:

 1. Hey Punabella,

  Ik ben zwanger van ons tweede dochtertje en tijdens mijn zoektocht naar leuke "appelsleutelhangers" kwam ik bij jou terecht. Nu vroeg ik mij af of je enkel dingen maakt voor familie of dat je dit ook voor anderen doet? Tegen betaling natuurlijk... Laat je me zo gauw mogelijk iets weten aub? (katia.ooghe@hotmail.com)

  Groetjes Katia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe heb je dit zo mooi kunnen afboorden? Ik wil appeltjes maken uit vilt maar weet niet hoe ik ze snel kan afboorden. Ik zou ook een bijhorende boom naaien waar de kindjes de appeltjes kunnen inhangen met velcro :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gewoon een zigzagsteek gebruikt en alle rondjes zo afgeboord. De eerste exemplaren waren minder geslaagd, maar oefening baart kunst :-)
   Oh, en een stoffen boom lijkt mij een super tof idee. Mijn zus had een mand vol granny smiths genomen met een leuke sticker erop met Lukas z'n naam.

   Verwijderen