zaterdag 19 februari 2011

Op stap met °°BAMBI°°

Twee weken geleden was Studio Stik -week... Tis te zeggen, eerst een tas maken, en dan twee avonden na elkaar enthousiast naaiend (groot) Brugge verzameld zien in een zaaltje in Het Entrepot.

Twas leuk en bovenal, ik heb er een nieuwe tas bij. Nu nog even wachten op 'leren-jas'-weer (want met die felrode jas past het helemaal niet).


Zoals je kan zien op de foto regende het pijpenstelen... Ik heb dan maar met de paraplu in de hand mijn ventje in het deurgat een foto laten trekken.

Het stofje kreeg ik voor mijn Kerst en is gekocht bij Vermiljoen. Ik kan niet wachten tot ze komt op de volgende Studio Stik avond in april. Als ik me laat gaan zoals de vorige avonden toen Koekepeertje aanwezig was, dan zal ik een grotere kast (en portemonnee) moeten kopen.

Hier zie je nog eens lieve bambi, maar dan in't groot:


Zijn ze niet lief????

Wil je de tas zelf maken?

De originele handleiding kun je hier  terugvinden, maar voor de Studio Stik - avond op 9 en 10 februari heb ik alles vertaald en in een tutorial gegoten. Veel plezier ermee!!

6 opmerkingen:

 1. Super stofje, hé? Ik heb er net een dekentje mee gemaakt (zie post van vandaag) en heb nog ruim over voor een rok voor mezelf.
  Bedankt voor de link naar de tutorial.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super, een Nederlandse vertaling komt altijd goed van pas. Ik had de link al in mijn verlanglijstje staan, nu kan hij weer enkele plaatsjes naar voor schuiven. En trouwens, een schattige tas hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik blijf het een pracht van een tas vinden!!
  Op de avond zelf heb ik geen tijd gehad, maar nu is het toch dringend tijd om zo'n lentetasje te maken. Ik voel de eerste lentekriebels als ik de tas zie. Maar eerst nog een rok en een kleedje. Wish me luck... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. bedankt voor de handleiding, ga ik zeker ook eens proberen! Mag ons handwerkclubke ook mee op je lijstje ? We hebben geen blog, wel een FBpagina en opereren onder de naam 'Zot van Antwerken!' in Borsbeek.

  BeantwoordenVerwijderen