vrijdag 19 augustus 2011

Jongste spruit wordt 3 jaar!

Ella is al een grote meid, dat zegt ze zelf en wij beamen dit maar al te graag. Want hoe meer we dit doen, hoe meer zij alles zelf wil doen, zoals zichzelf wassen, (mee helpen) koken, haar kammen enz... Ik vraag me af als we dit nog zo leuk gaan vinden wanneer school terug begint (en de rush).


Onze grote meid werd onlangs 3 jaar. En daar hoort nu eenmaal een kroontje en een vlaggenlijn bij. Het stofje voor het kroontje heeft Ella zelf gekozen (net als haar verjaardagscadeautje - maar daarover waren we iets minder enthousiast).Wat anderen ook mogen zeggen, ik heb toch wel gezweet op mijn vlaggen. Ik wilde er 30 maken (15 x 2) en heb daarvoor bijna 9 meter biais gestikt. Maar nu heb ik mijn vlaggen en wees maar zeker dat ik ze elk jaar minstens twee keer zal ophangen :-)

2 opmerkingen:

 1. Hiep, hiep, hoera voor Ella!
  Mooie vlagjes, respect voor je biaiswerk... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb mezelf begin dit jaar ook de martelgang van het biais aangedaan. Maar 't is toch geestig hé als je ze uiteindelijk mag ophangen in je living. En nog meer als het bezoek complimentjes geeft over de mooie vlaggetjes en vraagt waar je ze gehaald hebt :-)).
  Ze zien er prachtig uit!
  Ben trouwens nog aan 't wachten op een foto van de prachtige broek die je maakte voor Ella. Je mag er best mee pronken hoor op de blog ;-).

  BeantwoordenVerwijderen